just nu på min önskelista

Just nu längtar jag så oerhört efter att skaffa hund. Ser hundar över allt o vill ha hem alla.
Börjar verkligen äntligen känna mig redo. men istället har jag oerhört svårt för att bestämma ras. Just nu väljer ja mellan: Jaktgolden, jaktlabbe, tollare, border collie. Emma hjärtat håller på att hjälpa mig och de känns otroligt bra eftersom jag vet inte vart ja ska börja. vart man än vänder sig o tex läser så står de lika mycke bra som dåligt ur min stnvinkel. så ja står där lika ovetande. jag vill ju så himla gärna att de ska bli bra. att de ska bli perfekt!! :)
Här e dom som fått mig att tro på mig själv igen.


Hej kära S

Hej kära Soffa.
Vill du bli ihop med mig 2014? Då kanske ja sparat ihop till dig o du kan få flytta in hos oss o bli vår sambo.
Just nu lever vi med 3 katter.... är du tillräckligt stark för de? Har du rätt färg? Älskar du mig? Jag jag älskar dig!

regn rusk o mys.

Efterlängtat me regn tycker ja.
Mysit o lugnande för själen.
Pratade me läkaren idag, sjukskriven 25 % i ytterligare 3 veckor pga ryggen.
Känner mig duktig o ansvarsfull som tänker efter o inte bara biter igen o ba kör på. nånstans hör ja min gamla läkares röst i bakhuve, som sa att de blivit som de blivit just för att ja alltid bara kört på o kört på. jobbat jobbat jobbat o struntat fullständigt om vare sig smärta, utmattning eller ens om ja va hungrig.
Idag känns de som ett helt annat liv. Klart kroppen och knoppen blitt friskare. men ibland saknar jag att kunna stänga av så där. Att kunna jobba o jobba på med va ja än la mig manken på o inte känna nått. Men jag vet att de ger fruktansvärda konsekvenser. för tillslut känner du inte heller de bra. Så ja kommer inte gå tillbaka.


höst

Blä o fy för höst.
Visst e blir de himla vackert ute o så.... i typ 3 veckor. Men annars.. nää.. ba en stor bävan inför en till jävla vinter- de e va de e!!!
 
Förberedelse inför båt-upp-plockning
 
 

RSS 2.0