Människan slutar inte att förvåna mig.

Speciellt lilla Patrik. Jag kunde nog aldrig ana hur snäll och omtänksam en människa egentligen kunde
vara innan jag träffade honom. Och han förväntar sig aldrig någonting tillbaka. De är de som gör att man vill ba GE O GE O GE allt va man har hela tiden till honom oxå (inte ge tillbax alltså, utan bara GE)
MEN de är självfallet man fortfarande även kan bli besviken på människor för motsatsen oxå.
Onska hos vissa, skulle jag nästan vilja kalla de.... Men jag e alldeles för fjantigt naiv för att dömma någon så pass hårt så jag vågar kalla de onska. Men iallafall REN O SKÄR feghet.
Då någon har gjort någon annan något så otroligt vla illa så tycker jag att de är så RYSLIGT äcklande att man inte kan stå för de man har gjort. Då man förstår att man har gjort något riktigt riktigt illa..... Och förnekar, och dessutom fortsätter såra mäniskor runt om. Då e... ja nä.. de e fan mer än fegt. De är ett hemskt beteende.
Ett hemsk beteende som får mig att tänka om. Tänka om så pass att jag undrar ifall de e så illa att fler kan riskera att inte veta, att fler kan vara i riskzonen att bli så illa behandlad.
Jag tycker mig ha kommit jäkligt långt i mina prossesser i att läka. Jag börjar kunna känna att jag kan kalla mig en lycklig mäniska. En lycklig mäniska som inte längre känner sig lika rädd för omgivningen.
Men de är en lycklig människa som tycker sig ha behövt kämpa lite för mycke för att känna sig trygg i jänte mot vad hon förtjänar. JAG HAR INTE FÖRTJÄNAT  de som hänt mig! Jag HAR INTE FÖRTJÄNAT ATT SKÄMMAS heller för att jag berättar. JAG FÖRTJÄNAR SÅ MYCKE BRA! De kan ingen ta ifrån mig. -De ha PutteHunk sagt och nu tror ja han!

Kommentarer
Postat av: Katarina Croon

YOU GO GIRL!

2012-07-10 @ 23:04:57
Postat av: Emmy

Du förtjänar det bästa och ingenting annat! Inget att skämmas för! :) Kram!

2012-07-15 @ 18:21:58
Postat av: Den bästa pvn!

Älskar dig gumman och du förtjänar all godhet som finns i denna värld!

2012-07-16 @ 11:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0