När man mår dåligt...

När man mår riktigt riktigt dåligt, ofta eller under en längre period, lär man sig systematiskt att finna trygghet i de mest bisarra.
Alla behöver trygghet. Människan behöver känna igen sig för att inte känna oss vilsna.
Vi som mått dåligt vet vad som händer.
Vi kan finna i att "trolla med maten då de inte finns annat vi kan kontrollera, i destruktiva förhållanden kan vi finna de då de är de enda vi sett, i alkohol, i att göra oss fysiskt illa, i att hålla oss extremt hygieniska, vi kan till och med finna tröst och trygghet i att känna sorgsenhet.
Hörde den sista meningen i en låt härom veckan o tänkte att de e ju verkligen så.
De kan till och med gå så långt då vi till och med blir rädda när vi mår bra, just för att de känns ovant. Man blir rädd för att man ska få mattan ryckt under sina fötter, rädd för att man kanske hunnit finna trygghet i lyckan och besvikelsen kan kännas som en fråga om liv och död.

-
De gäller att ha is i magen. Våga använda förståndet och lyssna på ens riktiga nära o kära. Låta magkänslan vägleda dig ifrån människor som uppenbarligen inte vill dig väl! Inte försöka tvinga folk att älska dig när de uppenbarligen aldrig kommet ske.
VÅGA chansa!!!!!


Kommentarer
Postat av: M

De var ett fint inlägg ikväll... Skönt att du ger oss läsare de förtroende att skriva sånt som är viktigt för dig och du relaterar till :)

Vet att allt går upp o ner, de gör de för oss alla, en del kanske har djupare dalar men med livet vet man aldrig vad som kommer hända... Men tröst finner vi ofta hos dem som verkligen betyder något :)

Hoppas du har de gott nu!

Massa Kramar från du vet vem !!!

2012-04-11 @ 21:17:02
Postat av: cxz

fas

2012-04-15 @ 17:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0