Dagens tema; Sova bort en hel helg...

Happ..  numero uno inlägget på blogg.se ra.
Ska man verka intressant då för att få läsare eller?
Aaa.. men då blir de ju lite svårt för särskilt intressat är ja tyvärr inte.

Fick tips av en vän att blogga här och ja tycker de är helt klart värt ett försök. Men ser ja att jag inte får några läsare kommer ja ge upp! För då kommer ja bara skriva som ja gjorde i min icke elektroniska dagbok. Helt o engagerat och oläsligt så tillslut inte ens ja kunde läsa. Då känns de bättre man får engagera sig lite... typ

Men ok då.
Kanska man ska bara ta o skriva va man gjort i helgen. Kanske inte så svårt o fatta då de står i rubriken. Men iallafall. Har alltså sovit mest hela dagarna. Och jobbat... Är så jäkla trött så jag snart blir deprimerad. Tänkte om jag sover i 2 dygn i sträck så kanske jag blir piggare. =) Eller NOT.
Idag är jag faktist lite piggare iallafall. Har slurkat i mig två PK så de kanske är därför men hur som helst.
Ska kanske o kika på innebandy idag. Sen ska ja väll ut o gå och om ja e pigg ikväll åsså så ska ja fråga ana min lilla läpp om hon vill titta på en film med mig. Känns som de var ett halv år sedan vi umgicks.
...ja måste fan skjärpa mig.... rycka upp mig! *skakar om hela kroppen och känner efter*

På tisdag ska jag ner till S-vall med sandri! Ska bli kul. Jag som älskar att åka bil tackar aldrig nej till en gratis resa =P. Så ska hon och jag puttsa lite fönster som jag fattar de.
Sen på tors ska ja upp till umeå. Måste komma ihåg att prata med chifen om de går bra om jag tar ledigt. (typiskt mig o glömma, komma på i sista jävla minuten o pajja för alla. =( Kom just på att jag skulle ha lämnat in lönebeskedet den 10.de så ja lär väll inte få nå pengar på länge heller. Fast ja har ju inte haft pengar nu på ett tag heller så jag fått leva på andreas. Jävla a-kassan allti ska strula. Känner mig så jävla EL-PUCKO-LOSER!!

I torsdags hade jag faktist lite liv. Var på Lord of the Dans. De va faktist jätte trevligt. De va egentligen mamma o pappa som skulle åka. Men pappa har nyss opererat handen (dom vart tvugna att krossa ett av benet inne i handen för att få ut nått "slags-annat-ben". Åsså hade de svällt upp o blivit blått så han hade så ont så han ville inte gå.. så då blev de mamma o jag. De va faktist jätte läckert. Men man hade väll hoppats på lite mer avanserade danssteg o så. Men sjävla showen var bra. ...?... konstig förklaring kanske.
Sedan på slutet så gick mamma upp vid scenen o skakade hand med flera stycken av dom... så förmodligen hela arenanspubliken såg henne. Men en sak ska du veta mamma... Jag är så otroligt stolt över dig!!!
Du gör allt de andra inte vågar o skiter i vad alla tycker. Jag önskar jag kunde vara som du... tycker du e tuff och öppensinnad!!!

Nää.. nu måste jag göra nått innan jag somnar... but what?!?!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0